További termékeink
Termék kategóriák
Szolgáltatásaink
 
Kiskereskedelem
Szerszám áruházaink – Szolnok, Törökszentmiklós, Tiszakécske - kínálatában szereplő termékek raktárkészletről, vagy rövid szállítási határidővel kedvező áron elérhetők. Az üzletekben jól felkészült, készséges munkatársaink állnak vásárlóink, ügyfeleink rendelkezésére. Emellett termékeinket már webáruházunkban is megrendelheti!
 
Nagykereskedelem
A hagyományos kereskedelmi tevékenység mellett nagy volumenű végfelhasználói igényeket és viszonteladókat is kiszolgálunk. Nagykereskedelmi partnereinkkel területi képviselőink személyesen tartják a kapcsolatot. Ők azok, akik szaktanácsadással, információkkal és egyedi árajánlatokkal is az Önök rendelkezésére állnak.

Szállítás 
A megrendeléseket futárszolgálat segítségével kedvező árakon házhoz szállítjuk, valamint saját szállító kapacitással is rendelkezünk. A csomagok kedvezményes díjszabásáról, a kiszállítási lehetőségekről kérjük, érdeklődjön.

Bankkártyás fizetés 
Bankkártyával történő fizetés lehetősége biztosított mind a három üzletünkben. /MasterCard, Visa, MaestroCard, American Express/
                                    
Elektromos, levegős kisgépek, szerszámok, akkumulátorok javítása
Szervizünkben típustól függetlenül bármilyen gyártmányú kisgépet megjavítunk. Megbeszélés szerint előzetes javítási költséget beárazzuk. Akkumulátorok szakszerű felújítását elvégezzük. Villanymotorok tekercselése akár 110 kW-ig.

Rezsiautomata rendszerműködtetése
Partnereinknek kínálunk, ún. rezsi automatákat, amelyet, bérlő vagy vételi konstrukcióban tudunk biztosítani. A gépekből 3-féle típust kínálunk. Ezeket az automatákat komplett, akár heti többszöri töltéssel tudjuk ajánlani. A feltöltéshez mindenféle áruval fel vagyunk készülve, csiszolóáru, munkavédelem, hegesztéstechnika, vegyiáru, stb. 
 
Konszignációs és kanban raktárak
Partnereink szerződés ellenében igénybe vehetik konszignációs és kanban - bizományi - rendszerünket, így csak azt kell kifizetni, amire valóban szükség is van. Üzleteink havonta készítenek jelentéseket, valamint évente kerül sor egy közös leltárra.
 
Minőségbiztosítás, tanúsítványok
Cégünknél 2008-ban lett bevezetve az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer. A rendszer CERTOP által minden évben auditálva és meghosszabbításra került. Ezzel biztosítjuk partnereink számára a megrendelt áruk folyamatos átláthatóságát, minőségét.
A tanúsítvány itt letölthető
 
Garancia 
A Valido Bt által forgalmazott termékekre a törvényben előírt, vagy a gyártó által vállalt garanciaidőt vállaljuk. Azon termékek esetében, ahol mellékelünk jótállási jegyet a garanciális igényét ezzel, illetve ha a garanciaviselő igényli, akkor pluszban a számla másolatával lehet érvényesíteni. Jótállási jeggyel nem rendelkező termék esetén a számlával vagy annak másolatával kezdeményezhető a garanciális javítás vagy csere.
Egyes gyártók a vásárlást követő 4 héten belül elvégzett internetes regisztráció esetén az alap garanciát 3 évre hosszabbítják meg. Termékkínálatunkban ilyenek például a Metabo, Makita, DeWalt vagy a Bosch gyártmányok. Az internetes regisztrációhoz kötött gépek garanciális javításra küldésekor mellékelni kell a regisztrációt visszaigazoló lapot is. Ha az általunk vásárolt ilyen márkájú termékek számlájához nem mellékeljük a regisztrációs lapot, akkor kérjük, minél előbb keresse fel a gyártó honlapját!
Ha a tőlünk vásárolt termék garanciaidőn belül meghibásodik, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Lehetősége van arra is, hogy közvetlenül a termék márkaszervizéhez forduljon, az ehhez szükséges tudnivalókat a jótállási jegyen vagy a gyártó internetes oldalán talál. Fontos, hogy minden esetben jelezze a hiba leírását és a napközbeni telefonos elérhetőségét is.
Ha a terméket cégünkhöz, vagy a gyártó által megjelölt szervizhez postai úton továbbítja, szíveskedjék a visszaküldött terméket gondosan becsomagolni mert a szállításkor keletkezett esetleges károkért nem vállalunk felelősséget. Az illetékes szerviz a szükséges átvizsgálást elvégzi, dönt a termék javításáról vagy cseréjéről. A nem rendeltetésszerű használat miatt keletkezett károkból eredő költségek a felhasználót terhelik (javítási és szállítási költség).
 
 
Üzleteink:
H-6060 Tiszakécske, Kőrösi út 18.
H-5000 Szolnok, Ady Endre út 30.
H-5200 Törökszentmiklós, Batthyány út 85.
 

 

 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

validoszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393.95 Ft
Termékajánló